Maaliskuun suosikit

Maaliskuu on viimeinen kuukausi, jonka aikana jylläävät niin sitkeät virustaudit kuin se vessanlattialle koomailemaan vievä vatsatautikin. Normaalin ravintolisävarusteluni (haluaisitko muuten näistä oman postauksen?) lisäksi olen kiinnittänyt erityishuomiota suoliston kunnosta huolehtimiseen. Käytän probiootteja toki muutenkin, mutta en aina muista ottaa niitä niin säännöllisesti – vaikka oikeasti sen vuodenvaihteen antibioottimässäilyn jälkeen siihen olisi oikeasti syytäkin.

No, olen nyt petrannut asiassa ja varmasti jatkan kuuriani vielä huhtikuussakin. Sain testattavaksi Bioteekin uutuusprobiootin, johon on hyvien bakteerikantojen lisäksi laitettu mukaan vielä glutamiiniakin, hienoa!

Bioteekin Probiootti comp
Kuva: Bioteekki

Probiootti comp on vahva probioottivalmiste, joka sisältää neljä bakteerikantaa (Lactobasillukset acidophilus, paracei ja rhamnosus sekä Bifidobakteeri lactiksen) sekä suoliston limakalvon eheyttä tukevaa glutamiinia ja biotiinia. Funktionaalista ajattelua parhaimmillaan :) Tuote on ansaitusti valittu vuoden 2017 terveystuotteeksi.

Olen myös viimeisen kahden viikon aikana ollut mystisen tapaturma-altis (ja lisäksi varpaisiin tuli loman päätteeksi tanssittua muutama rakko), joten olen joutunut paikkailemaan pieniä naarmuja sieltä sun täältä.

pihkavoide

Bepanthenin sijaan olen käyttänyt Abies Organicsin pihkavoidetta, joka on kyllä aivan loistotuote! Suurille ihoalueille en sitä levittelisi aivan tyrmäävän tuoksun vuoksi, mutta pienten naarmujen paikkaajana se on täydellinen :) Rakot ovat parantuneet ennätysajassa ;)

Tikkurila Taika

Mainitsemisen arvoinen on myös jo viime postauksessa mainitsemani vessaremontin avaintuote Tikkurilan Taika-lasyyri, josta kerron lisää omassa postauksessaan (joka taas on viivästynyt siitä yksinkertaisesta syystä, että vessasta puuttuu edelleen valo, ja olisi kivempi postata aiheesta vasta kun on oikeasti valmista :D).

Miten sinun maaliskuusi meni? Käytitkö sen lomailuun, lomasta haaveiluun vai nautitko kevätauringosta kenties hiihdellen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *