Atopik Anti-Age-linja hoitaa ja kiinteyttää ihoa

Suomalainen luonnonkosmetiikkasarja Atopik kuuluu ehdottomasti suosikkeihini. Sain kokeiltavakseni heidän Anti Age-linjansa, joka on tarkoitettu yli 35-vuotiaille häivyttämään ikääntymisen ensimerkkejä ja ehkäisemään uusien ilmestymistä. Avainsana on kiinteyttävä. Aiemmin olen testannut Atopikin Balance-linjaa, voit lukea lisää täältä.

Atopik Anti-Age

Atopik luottaa Anti-Age-tuotteissaan mustikka- ja kaurauutteiden, laadukkaiden öljyjen, kiinteyttävien aminohappojen ja prebioottien voimaan. Tuotteet ovat miedosti hajustettuja.

Tehokosteuttava kasvosuihke

Lupaus: Tehokosteutusta ja (antioksidatti)suojaa iholle. Kirkastaa ja rauhoittaa, tukee ihon oman suojakerroksen toimintaa, täyteläistää ihoa.

Tärkeimmät ainesosat: Natrium PCA, glyseriini, mustikkauute, hyaluronihappo, prebiootit inuliini ja alfaglukaanioligosakkaridi sekä kauraöljy.

Tehokosteuttava kasvosuihke lanseerattiin viime syksynä. Kuten tuotteen nimikin kertoo, kasvovesi on suihkepullossa, josta se on helppo suihkuttaa suoraan kasvoille. Kasvovesi on kevyen tuntuinen kasvoilla (se ei sisällä lainkaan öljyjä), joten sitä pystyy halutessaan myös kerrostamaan. Se imeytyy ihoon todella nopeasti, ja jättää kasvoille miellyttävän, sileän tunteen.

Minun ihollani tämä toimii parhaiten, kun suihkutan kasvoille noin 6-8 suihkausta kasvovettä ja hieron sitä sitten käsillä ihoon. Seerumin nappaan mukaan ennen kuin kasvot ehtivät aivan kuivaksi asti.

Vaikka olenkin enemmän ”kädelle kaadettavien” kasvovesien ystävä, niin suihkepullosta annosteltavana tuotteesta tulee monipuolisempi ystävä niille, jotka haluavat freesata ihoa myös varsinaisten ihonhoitorutiinien välillä.

Atopik Anti-Age Kiinteyttävä hoitoseerumi

Kiinteyttävä hoitoseerumi

Lupaus: Vahvistaa ja napakoittaa ihoa. Aktivoi kollageenisynteesiä ja vahvistaa ihon rakennetta.

Tärkeimmät ainesosat: Glyseriini, mustikka- ja kaurauute, hyaluronihappo, hydrolysoitu jojobaproteiini, C-vitamiini (magnesiumaskorbyylifosfaatti), prebiootit inuliini ja alfaglukaanioligosakkaridi, betaiini.

Kiinteyttävän hoitoseerumin ainesosaluettelo on ihanaa luettavaa: käytännössä tärkeimmät aineosat ovat sen kaikki ainesosat. Seerumi on siis täynnä ihoa hoitavia ainesosia ilman turhuuksia. Ja sen kyllä huomaa..! En ole koskaan törmännyt huonoon Naviterin tehtaalta tulleeseen seerumiin, mutta tästä tuli kertaheitolla suosikkini <3 Aivan ihana! Seerumi imeytyy ihoon todella pehmeästi, ja jättää ihon tasaiseksi.

Atopik Anti-Age Kiinteyttävä Hoitovoide

Kiinteyttävä Hoitovoide 24 h

Lupaus: Kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti. Napakoittaa ihoa ja tasoittaa juonteita.

Tärkeimmät ainesosat: Skvalaani, setyylialkoholi, Natrium PCA, mustikka- ja kaurauute, kaura- ja chiansiemenöljy, xylitoli, hyaluronihappo, proliini-aminohappo, prebiootit inuliini ja alfaglukaanioligosakkaridi, C-vitamiini (magnesiumaskorbyylifosfaatti)

Anti-Age-linja sisältää vain yhden kosteusvoiteen, joka soveltuu käytettäväksi sekä päivällä että yöllä. Kiinteyttävä hoitovoide on täyteläinen voide, jonka käyttö päiväsaikaan vähän jännitti minua etukäteen. Yllätyksekseni ihoni ei kuitenkaan alkanut päivän aikana mitenkään silmiinpistävästi kiillellä. Myös meikkivoide levittyy helposti hoitovoiteen päälle.

Atopik Anti-Age Silmänympärysvoide

Kiinteyttävä Silmänympärysvoide

Lupaus: Hoitaa, ravitsee ja suojaa ohutta silmänympärysihoa. Edesauttaa mikroverenkiertoa ja tasoittaa pieniä juonteita.

Tärkeimmät ainesosat: Mustikkauute, chiansiemenöljy, kaurauute, hyaluronihappo, proliini-aminohappo, betaiini, prebiootit inuliini ja alfaglukaanioligosakkaridi, C-vitamiini (magnesiumaskorbyylifosfaatti)

Kiinteyttävä silmanympärysvoide oli ensimmäinen tuttavuuteni tästä katraasta, ja ihastuin siihen niin palavasti, että pyysin testattavakseni muitakin sarjan tuotteita! Silmänympärysvoide on samanaikaisesti täyteläinen ja nopeasti imeytyvä, aivan täydellinen tähän aikaan vuodesta. Ehdottomasti paras kokeilemani silmänympärystuote pitkään aikaan.

Atopik Anti-age Kiinteyttävä vartalovoide

Kiinteyttävä vartalovoide

Lupaus: Kosteuttaa, pehmentää ja kiinteyttää ihoa.

Tärkeimmät ainesosat: Viinirypäleensiemenöljy, mustikkauute, glyseriini, mustikan- ja chiansiemenöljy, proliini-aminohappo, hyaluronihappo, E-vitamiini

Kiinteyttävä vartalovoide poikkeaa muiden vartalovoiteiden massasta sisältämänsä viinirypäleensiemenöljyn ansiosta. Se ei sisällä ollenkaan ns. halpoja täyteöljyjä, vaan on täyttä tavaraa ainesosalistan alusta loppuun asti. Voidetta voisi oikeastaan hyvinkin käyttää myös kasvoille.

Tämä on toisaalta tuotteen heikkous nimenomaan vartalovoiteena. Ensinnäkin pakkaus on aika pieni, vain 100 ml ja voide niin ihanaa, etten ainakaan minä raaski lutrata sitä varsinkaan tämänhetkiselle pinta-alalleni… ;) Näin Atopikin Anti-Age-linjan vartalovoide profiloituu tuotteiden joukosta kaikista selkeimmin luksustuotteeksi. Tässä on muuten ihana lahjaidea vaikka äitienpäiväksi <3

Niinhän siinä kävi, että Atopik ei pettänyt tälläkään kertaa, vaan nosti rimaa jopa hieman ylemmäs kuin edellisellä kerralla. Olen kyllä todella ylpeä suomalaisesta kosmetiikkaosaamisesta!

Oliko Atopikin Anti-Age-linja sinulle ennalta tuttu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *