My new bff: Optimum 9400

Melkein jo pääsi unohtumaan, etten ole täällä blogin puolella vielä fiilistellyt katastrofi-wilfan tilalle tullutta kaikenhajottavaa uutta keittiövälinettämme. Koska oi, tämä beibi kyllä tekee kaiken mitä pyydetään! Kyseessä on siis Optimum 9400, joka ennen huolellista googlettelua oli ainakin itselleni täysin uusi tuttavuus.

Uutta laitetta miettiessä oli kyllä kova kutina painaa osta-nappia Vitamixin kohdalla, mutta onneksi tosiaan hillitsin itseni ja paneuduin asiaan vielä uudelleen.

Löysin sitten tämän australialaisvehkeen ja huomasin Youtuben olevan täynnä videoita siitä, myös vierekkäin Vitamixin kanssa. Uskaltauduin lopulta ja tilasin blenderin, eikä ole kaduttanut :) Olen käyttänyt Optimum 9400 pian jo pari kuukautta, lähinnä pirtelöiden ja puurojen tekoon (ja jäätelön…). Jälki on todella sileää ja puhdistus helppoa, kunhan sen muistaa tehdä heti :D

Optimumia myy Suomessa Froothie-niminen verkkokauppa. Ostamani laitteen speksit löydät täältä. Se on näköjään kestotarjouksessa ”rajoitetun ajan” hintaan 399 euroa, mikä ei ole ollenkaan paha muihin samanlaatuisiin verrattuna :)

3 Comments

  1. 28 huhtikuun, 2016 / 11:22 am

    Joskus olen tuohon nimeen törmännyt, mutta muuten aika tuntematon. Vaikuttaa kyllä nopealla lukemisella ihan kelpo peliltä ja ihan varteenotettavalta vaihtoehdolta :) Ja plussaa pitkästä takuusta!

  2. 28 huhtikuun, 2016 / 6:51 pm

    Nimi tuli minullekin ihan puskista :) Ja kyllä, tuo takuuaika on mukavaa vaihtelua ainaisille vuoden tai kahden mittaisille.

  3. 22 toukokuun, 2017 / 12:46 pm

    Moikka! Onko blenderi toiminut moitteettomasti? =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *