Kuljetus Kirmanen Oy

Tietoa meistä

Osa- ja täyskuormat

 

 

Räätälöidyt kiinteät reitit 

Thermo- eli lämpösäädellyt kuljetukset

 

Kuljetukset myös Eurooppaan, Venäjälle tai muihin Pohjoismaihin

 

Express - nopeat kuljetukset lyhyellä varoitusajalla

 

Muuttoauton vuokraus

Lisää liiketoimintasi slogan tuplaklikkaamalla.

Ajantasaisimman tiedon tuotteistamme ja palveluistamme löydät tältä sivulta. Toimintamme kehittyy ja kasvaa jatkuvasti. Tehtävänämme on tarjota...

 

Monipuolisia palveluita. Tavoitteenamme on tarjota parhaat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin. Mikäli haluat ottaa meihin yhteyttä, ole hyvä ja täytä yhteydenottolomake sivuillamme. Ajantasaisimman tiedon tuotteistamme ja palveluistamme löydät tältä sivulta. Toimintamme kehittyy ja kasvaa jatkuvasti. Tehtävänämme on...

Maantiekuljetukset vuodesta 1950

Meistä

Isäni Taavi Kirmanen perusti yrityksen vuonna 1950 heti päästyään armeijasta 22.7.1950 ja sai liikenneluvat kahdelle kuorma-autolle. Liikeidea oli muotoutunut selväksi jo kotitilalla Närsäkkälässä. Päivät kuluivat talvisin raakapuun kuljetuksessa ja kesät soranajossa. Jopa viikonloppujen tanssikyydityksiä hoidettiin kuorma-autolla irtopenkkien avulla.

 

Toiminta jatkui samanlaisena 60-luvulle saakka, jolloin se alkoi keskittyä pelkästään raakapuun kuljetukseen. Raakapuuta kuljetettiin aina vuoteen 1985 asti. 

 

Kiteellä alkoi voimakas teollistuminen 70-luvulla, ja tuli tarve lisätä kaluston määrää. Tämä johti lopulta omien toimitilojen valmistumiseen 80-luvun alussa. Puhostiellä sijaitsevassa hallissa oli mahdollista tehdä päällisrakenteiden asennukset ja maalaukset sekä huollot ja korjaukset itse.

 

Yritys kohtasi suuria haasteita 90-luvun alussa isäni yllättävän poismenon sekä hankalan talostilanteen vuoksi. Avuksi otettiin liikennelupien laajentaminen koko Euroopan kattavaksi. Autot suuntasivät tämän jälkeen sekä itään Venäjälle, että länteen aina Espanjaan ja Italiaan saakka. Muuttuneen toimintaympäristön myötä myös omista toimitiloista luovuttiin. Nämä muutokset kannattelivat toimintaa aina 2000-luvulle asti.

 

Vuonna 2008 alkanut talouden taantuma koetteli eri teollisuuden aloja voimakkaasti, millä oli luonnollisesti seurauksia myös kuljetusalalle. Etenkin pienyrittäjien on ollut vaikeaa pysyä kilpailussa mukana suurempien yritysten polkiessa hintoja alas.

 

Hyville ja joustaville kuljetuksille on onneksi aina tarvetta.

 

Yhteistyöterveisin, Jorma Kirmanen

 

 

 

 

70 vuotta tien päällä

Yhteystiedot

voit olla yhteydessä joko oheisen yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse tai puhelimitse.
 
tarjouspyynnöt mieluiten sähköpostiin tai yhteydenottolomakkeen kautta.
Nimi  
Sähköposti  
Viesti  

CEO Jorma Kirmanen

Puhelin:

+35850 3701176

Sähköpostiosoite:

jorma@kuljetuskirmanen.com

Markku Kirmanen

Puhelin:

+35840 5540069

Sähköpostiosoite:

make.kirmanen@gmail.com